Företaget

Octatech är ett företag som främst arbetar med olika säkerhetstekniska produkter och tjänster. Grunden till företagets verksamhet lades redan 1998 och har i sin nuvarande form funnits sedan 2005. Företagets juridiska namn är Octatech KB men vi för oss som: OCTATECH Teknik & Säkerhet.

Företaget har med tiden utvecklats till två olika verksamhetsgrenar:

-Teknikavdelningen:

Här levererar vi olika typer av teletekniska anläggningar såsom inbrottslarm, passersystem, tv-övervakning, kodlås, porttelefoner, nätverk, bokningssystem för tvättstugor mm. Vi har som målsättning att leverera anläggningar med hög kvalité där vi tar fullt ansvar genom hela processen med projektering, offert, installation och utbildning.

Även eftermarknaden står vi för som kan bestå av service och support, för att serva våra kunder har vi teknisk jour dygnet runt !

Målgruppen för denna verksamhet är främst företag och bostadsrättsföreningar.
För bostadslarm har vi samarbetsavtal med en av den branschens bästa aktörer.

Vår unika kompetens av olika område inom säkerhetsbranschen gör att vi kan projektera och installera anläggningar ur ett annat perspektiv än många andra.
Detta gör att anläggningarna kan vara mycket avancerade men lätta att handha då vi kan bygga bort vanlig handhavande fel.

Vi är återförsäljare för några av branschens ledande tillverkare av säkerhetsprodukter och vi säljer enbart utrustning av hög kvalité. Genom vårt nätverk med andra företag kan vi erbjuda många lösningar genom samma kontakt.